Webdesign

U heeft nog geen website of u bent toe aan een nieuwe website? Dan bent u bij Revoluto aan het goede adres. Revoluto maakt uw website op maat.
Wij maken gebruikersvriendelijke, overzichtelijke en aantrekkelijke websites. Er wordt rekening gehouden met het doel van uw website, uw wensen en eisen. Zo ontstaat in overleg een website op maat.

Revoluto Webdesign
Revoluto gebruikt WordPress als basis voor het ontwerpen van websites. Dit betekent niet dat u een generieke website voorgeschoteld krijgt. Wij passen deze zo aan dat deze site een unieke uitstraling krijgt. Een website op basis van WordPress heeft als voordeel dat u eenvoudig uw eigen inhoud kunt wijzigen of kunt toevoegen zonder dat u iets aan de lay-out hoeft te veranderen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie. De website is helemaal klaar om gevonden te worden door de zoekmachines. Samen met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing staat niets in de weg voor een hoge notering in de zoekresultaten en extra bezoekers op uw website. Wat kan Revoluto voor u doen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.